«پريسا محمدي» ادامه داد: امروز روزي است که باستان شناسي ايران با تمام فراز و نشيب هايش در عرصه ملي و بين المللي ، جايگاه واقعي خود را نشان مي دهد.
وي تصريح کرد: ساليان متمادي است که طرح هاي آمايش سرزمين به عنوان يکي از محورهاي مهم برنامه هاي 5 ساله مطرح شده است که بستر توسعه محلي و منطقه اي را در چهارچوب طرح هاي توسعه ملي فراهم مي کند و به واسطه عدم وجود نقشه و اطلس باستان شناسي ، با گرفتاري ها و مشکلات مختلف روبرو بوده است.
اين مقام مسوول اظهار داشت: امروز به همت پژوهشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و با رهنمودهاي رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و تلاش ارزشمند همکاران در تهيه و تکميل اين کار بزرگ موضوع مهم يکپارچگي در برنامه ريزي و اجرا در ميان دستگاه هاي مختلف امکان پذير شده است و مشکلات عدم هماهنگي ، هدر رفت و اتلاف منابع در مناطق و استان هاي مختلف کشور برطرف مي شود.
«محمدي» اظهار داشت: تهيه اين نقشه با به حداقل رساندن آسيب به ميراث تاريخي و فرهنگي کشور، به رشد اقتصادي و گسترش صنعت و توسعه زيربناهايي نظير آب، برق، گاز ، خطوط انتقال انرژي و محصولات پتروشيمي مانند طرح انتقال اتيلن غرب کشور که از کهگيلويه و بويراحمد و خوزستان آغاز و به کردستان و آذربايجان مي رسد کمک مي کند.
رئيس پژوهشگاه باستان شناسي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ادامه داد: تهيه نقشه باستان شناسي کشور پاسخي مناسب براي دغدغه هاي علاقه مندان به آثار و ميراث ارزشمند کشور در داخل و خارج از کشور است که با تکميل مراحل آتي طرح و بکارگيري از تکنولوژي هاي پيشرفته ، ايمن و به روز دنيا، زمينه حفظ و نگهداري بيشترين آثار ماندگار بشري فراهم ميآيد.
/120/الف
انتهای پیام/